Peruvian Pink Salt – Inkaenes siste skatt

Maras Salt AS er en bedrift fra Kristiansand som leverer Peruvian Pink Salt, et unikt salt fra Andesfjellene i Peru. Vår visjon er at Peruvian Pink Salt en dag skal bli det foretrukne saltet i Norge. Ved å importere saltet direkte fra saltgruvene, uten mellomledd, kan vi garantere våre kunder sporbarhet og den høyeste kvalitet, samt at arbeidsforhold, miljø og natur ivaretas på en respektfull måte. Peruvian Pink Salt er uraffinert og tilsettes absolutt ingenting, med andre ord 100 % naturlig. Enten du er en matelsker som ønsker å ta matlagingen til et nytt nivå, eller en forhandler som ønsker å tilby noe unikt og spennende, er Peruvian Pink Salt et spennende valg!

Perú – et kulinarisk paradis

Det peruanske kjøkken er et av de fremste i Sør-Amerika og et av de mest varierte i verden, på linje med det franske, kinesiske og indiske. Blant annet har Peru blitt kåret til verdens ledende kulinariske destinasjon fem år på rad, med Lima som Amerikas gastronomiske hovedstad. Det er to aspekter som gjør den peruanske gastronomi unik. Det ene er landets enorme biologiske mangfold: Peru er hjem til mer enn 80 av verdens 104 ulike biologiske soner noe som gir et utrolig utvalg av ferske råvarer; fisk og sjømat fra Stillehavet, urter, poteter og chili fra Andesfjellene, og frukt fra Amazonas.

For det andre har det peruanske kjøkken blitt sterkt påvirket av fremmede kulturer i århundrer og absorbert nye smaker og teknikker fra de mange innvandrerne fra Afrika, Asia og Europa.

© Maraspinksalt